Трагериии..аварии и катаклизмы...
|
|
Voanerges | Дата: Середа, 31.10.2007, 13:50 | Повідомлення # 1 |
Бунчужний
Група: Користувачі
Репутація: 2
Статус: Offline
| значит решил писать на руском потому что легче высказывать на нём свои мысли.. дамс...я в шоке последними новостями... кругом очень много разных аварий..и трагичных случаев.... очень рад тому что в Черновцах все спокойно... )) что скажите?
Гром и молния содрогнись замля..!! 220 !!
|
|
| |
ШВеД | Дата: Четвер, 01.11.2007, 19:34 | Повідомлення # 2 |
Курінний
Група: Наші люди
| Я вважаю, що в цій ситуації все як в транспорті: спочатку люди ходили пішки -- якщо ходиш акуратно великих травм не отримаєш, потім винайшли велосипед -- більша вірогідність отримати травму, потім автомобіль, літак, ракету... До чого я веду? Чим збільшується темп життя, чим розвинутішими стають технології та техніка, тим небезпека життя зростає. Проблема цього світу є те що з кожним кроком людина повинна якимось чином нівелювати або хоча знижувати ризик своїх вчинків. P.S. Є хороша ідея "Хитрий вчиться на помилках, а мудрий намагається їх недопустити". Як ти вважаєш, чи зможе людство стати мудрим? А якщо не зможе до чого це може призвести?
Ш.В.Д.
|
|
| |
VITAL | Дата: Субота, 03.11.2007, 15:56 | Повідомлення # 3 |
Чотовий
Репутація: 4
| я думаю, що мудрим людсво наврядчи стане, оскільки йому немає на чиїх помилках вчитись... отже приходиться на своїх... але перспектива є
|
|
| |
Karol | Дата: П’ятниця, 09.11.2007, 17:31 | Повідомлення # 4 |
Бунчужний
| Мудрими є окремі особи (вони за звичай нікому не потрібні). Світ мудрим не буде. Лише подивіться на наше суспільство. Елементарно: зранку на зупинці... І все стає ясно. Або прислухайтесь як розмовляють студенти у ВУЗ-ах. Я дуже песимістична щодо цього. Навіть не можу прогнозувати, коли ситуація опиниться в стані піднесення. Немає слів.
|
|
| |
Voanerges | Дата: Субота, 10.11.2007, 10:45 | Повідомлення # 5 |
Бунчужний
| ам...Грузия... революция...без коментариев....... жалко погибших... ... соболезнования родственикам..трудно терять..близких людей....
Гром и молния содрогнись замля..!! 220 !!
|
|
| |
Мільярдер | Дата: П’ятниця, 16.11.2007, 00:35 | Повідомлення # 6 |
Курінний
Репутація: 0
| Quote (Voanerges) ам...Грузия... революция...без коментариев....... жалко погибших... ... соболезнования родственикам..трудно терять..близких людей.... То був рішучий і правильний крок президента. Він захистив державу від розвалу. Гнила демократія нікому не потрібна! Добавлено (16.11.2007, 00:35) ---------------------------------------------
Quote (Voanerges) значит решил писать на руском потому что легче высказывать на нём свои мысли.. А тобі нецікава думка інших форумчан? Я, наприклад, категорично проти!
|
|
| |
ШВеД | Дата: Субота, 17.11.2007, 00:50 | Повідомлення # 7 |
Курінний
| Мільярдер, Ну тоді потрібно інших форумчан питатися чи вони не проти що ти пишеш українською.
Ш.В.Д.
|
|
| |
VITAL | Дата: Субота, 17.11.2007, 01:13 | Повідомлення # 8 |
Чотовий
Репутація: 4
| Quote (ШВеД) Ну тоді потрібно інших форумчан питатися чи вони не проти що ти пишеш українською. особисто я не проти того, що Мільярдер пише українською... а на рахунок російської мови в чаті, то якщо людині так легше писати то нехай пише... ми ж всерівно його зрозуміємо
|
|
| |
Мільярдер | Дата: Неділя, 18.11.2007, 14:10 | Повідомлення # 9 |
Курінний
| Quote (ШВеД) Мільярдер,Ну тоді потрібно інших форумчан питатися чи вони не проти що ти пишеш українською. Чому це? Я на своїй землі.
|
|
| |
ШВеД | Дата: Неділя, 18.11.2007, 16:33 | Повідомлення # 10 |
Курінний
| По перше сайт не на землі. А по друге йому легше російською, а тобі українською. Щодо мене, мені важче спілкуватись російською, тому я всюди тільки українською незалежно від того чи я сиджу в російськомовному чаті чи російськомовній компанії. Поясни будь ласка чому ти проти? Він тебе не заставляє говорити російською.
Ш.В.Д.
|
|
| |
VerKA | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 02:17 | Повідомлення # 11 |
Сотенний
Репутація: 1
| А тут вообще еще наивность господствует. Миллиардер! Вы, вижу, очень даже сильно запущенный материал. Откуда такие притязания? Откуда такие комплексы? Мы живем в ХХІ веке. Теперь уже другие ценности, а вы, как первобытный, носитесь со своей мовой. Не мова главное, а человеческие отношения. Пора поднимать свое сознание выше уровня дикаря. Я сама преподаю на украинском языке и никакой проблемы ни для себя и ни для моих студентов не вижу, но это не значит, что вне занятий меня или моих студентов нужно заставлять разговаривать по-украински, а тем более в чате. Мы сами знаем, как нам лучше и легче общаться и как доносить свои мысли и чувства, чтобы нас понимали.
vera
|
|
| |
Мільярдер | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 02:13 | Повідомлення # 12 |
Курінний
| Quote (VerKA) А тут вообще еще наивность господствует.Миллиардер! Вы, вижу, очень даже сильно запущенный материал. Откуда такие притязания? Откуда такие комплексы? Мы живем в ХХІ веке.Теперь уже другие ценности, а вы, как первобытный, носитесь со своей мовой.Не мова главное, а человеческие отношения. Пора поднимать свое сознание выше уровня дикаря.Я сама преподаю на украинском языке и никакой проблемы ни для себя и ни для моих студентов не вижу, но это не значит, что вне занятий меня или моих студентов нужно заставлять разговаривать по-украински, а тем более в чате.Мы сами знаем, как нам лучше и легче общаться и как доносить свои мысли и чувства, чтобы нас понимали. І знову бачу якусь надуману чисту теорію. Реальне життя показує зовсім інше. А це - ненависть чи неприязнь до чужомовного. У мене така виникла і у вас, східняків, вона теж є. Від цього нікуди не дітися, це внутрішнє. І ще... В нормальній державі така людина, як ви, ніколи не стала б викладачем. Бо ваші ідеї є загрозливими для державної Незалежності. Ви не є патріотом. І мені смішно, що ви не розумієте цінність мови (якщо ви справді викладачка). Без Мови вмирає Нація. Почитайте хоча б Лесю Українку чи нашого Тараса. Я вже не кажу про Донцова, Сціборського, Липу, Міхновського, Орлика... І це не первісні ідеї. А ви пропонуєте мені глобалізацію з боку московії!!! Спам'ятайтеся!!! Чому ви дітей вчите???!!! Яке покоління ви виховуєте??? Мені страшно!!! Самі би вже могли прожити зі своїми космополітичними уявленнями, але не сійте цього!!!
|
|
| |
Karol | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 18:42 | Повідомлення # 13 |
Бунчужний
| Цікаво! Як народи помиряться або будуть ладити між собою, якщо Ви, декілька осіб, не можете порозумітись, бути лояльними і толерантними тут, в форумі?!
|
|
| |
Мільярдер | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 19:23 | Повідомлення # 14 |
Курінний
| Quote (Karol) Цікаво! Як народи помиряться або будуть ладити між собою, якщо Ви, декілька осіб, не можете порозумітись, бути лояльними і толерантними тут, в форумі?! Знаєш таку приказку - "Хочеш миру - готуйся до війни"?
|
|
| |
Karol | Дата: Середа, 21.11.2007, 19:49 | Повідомлення # 15 |
Бунчужний
| Quote (Мільярдер) Знаєш таку приказку - "Хочеш миру - готуйся до війни"? Правильно: готуватись до війни, але ні в якому випадку не починати її!
|
|
| |