kozmenko.at.ua
П’ятниця, 19.04.2024, 11:52
Радий вітати Вас Гість | RSS
 
Головна Як би Ви проголосували? - ФорумРеєстраціяВхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Загальний розділ » Україна-ЄС » Як би Ви проголосували?
Як би Ви проголосували?
Якби найближчим часом проходив референдум щодо вступу України в ЄС. Як би ВИ проголосували???
1.за вступ[ 8 ][50.00%]
2.проти[ 7 ][43.75%]
3.вагаюсь з відповіддю[ 1 ][6.25%]
4.не збираюсь голосувати[ 0 ][0.00%]
Усього відповідей: 16
VITALДата: Субота, 03.11.2007, 23:56 | Повідомлення # 1
Чотовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 48
Репутація: 4
Статус: Offline
Ось таке соціологічне опитування
 
ШВеДДата: Неділя, 04.11.2007, 00:19 | Повідомлення # 2
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Чому проголосував за вступ? Не хочу заглиблюватись в деталі. Я вважаю що в України є лише два найбільш можливих варіанти (звичайно їх можна знайти більше та ці є найбільш вірогіднішими): вступити в ЄС та стати на шлях відносно рівноцінних економічних відносин ("відносно" означає те, що нас не всі там приймуть дружньо); залишатися з нашою "старшою сестрою" і бути постійно обмеженими в певних правах та свободах.

Ш.В.Д.
 
VetalДата: Неділя, 04.11.2007, 11:33 | Повідомлення # 3
Чотовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 37
Репутація: 1
Статус: Offline
я думаю, що вступати в ЄЕС треба, але для цього треба бути готовими! Приклад: сосіди румуни після вступу в ЄЕС їздять до нас отоварюватись сигаретами! їм вигідніше поїхати до нас і тут їх купити чим платити за 1 пачку по 5 - 6 євро! це тільки не величкий приклад! Я не зовсім бачу вигоду для ЄЕС з України! якщо хтось бачить поділіться будь-ласка!

Добавлено (04.11.2007, 11:33)
---------------------------------------------
sorry за помилку в слові ЄС!

 
VoanergesДата: Субота, 10.11.2007, 10:52 | Повідомлення # 4
Бунчужний
Група: Користувачі
Повідомлень: 14
Репутація: 2
Статус: Offline
с економической точки зрения ....вешь хорошая...а вотс если знать кто такие масоны.. и правление всемирного диктатора то мнение резко меняется..)) ... biggrin

Гром и молния содрогнись замля..!! 220 !!
 
JekaДата: Середа, 14.11.2007, 10:41 | Повідомлення # 5
Ройовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Єс це нормальна річ! У мене друзі у Польщі особисто вони задоволені!

KEP
 
VITALДата: Середа, 14.11.2007, 21:56 | Повідомлення # 6
Чотовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 48
Репутація: 4
Статус: Offline
а як Ви вважаєта що дасть Україні вступ у ЄС??? Чому ми туди так тягнемось??? мені здається що європейці не дуже то нас і хочуть dry
 
МільярдерДата: П’ятниця, 16.11.2007, 00:13 | Повідомлення # 7
Курінний
Група: Користувачі
Повідомлень: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (Vetal)
я думаю, що вступати в ЄЕС треба, але для цього треба бути готовими!

Vetal! То ЄЕС чи ЄС? Це різні речі. Якщо ЄЕС, то я за. Якщо ЄС - проти. Бо європейський союз - то вже фактично одна держава. Відповідно права інших держав, їхні національні, культурні інтереси щодня засипаються глиною у ямі. Не хочу, щоб Україна зазнала такого ж. Ми потужня і самодостатня держава. А відносини і багатство громадян визначаються в першу чергу їхньою свідомістю. Саме свідомість треба змінювати.

Крім того мені не приємні самі європейці. Нє... Ви не подумайте... Я всіх люблю. Але всеж таки не хочу бути а союзі з усіма тими італійськими, румунськими, іспанськими, португальськими циганами. Чи ви думаєте нам там буде добре жити? Тоді подивіться як живе Румунія, яка вже є членом цього утворення.

ОСЬ ТУТ НАТИСНІТЬ




Повідомлення відредагував Мільярдер - П’ятниця, 16.11.2007, 00:23
 
ШВеДДата: Субота, 17.11.2007, 00:44 | Повідомлення # 8
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Мільярдер,
Хочу тебе попросити певні свої критичні вирази, більше якимось чином обгрунтовував. Наприклад:
Quote (Мільярдер)
Бо європейський союз - то вже фактично одна держава. Відповідно права інших держав, їхні національні, культурні інтереси щодня засипаються глиною у ямі. Не хочу, щоб Україна зазнала такого ж.

Антитеза 1: (приклад буквально недавній) в ЄС приймали євроконституцію. Потрібно відмітити, що приймали її не централізовано, а на місцях, тобто референдумами в УСІХ країнах ЄС і так і не прийняли через негативні результати референдумів в декількох країнах. Бачиш як ряд окремих країн зміг відстояти свої інтереси.
Антитеза 2: я взагалі по спеціальності майбутній економіст та науковець загалом і звик бачити політичну, економічну, соціальну та деякі інші види інфо у вигляді цифр або фактів. Фотки деколи також можуть щось сказати, але коли вони будуть відображати цілісно всю інформацію, коли їх можна перевірити на достовірність, мати свою послідовність, можливо навіть класифікацію, бути компактними у використанні і т. д. По перше на них ж не написано де, ким і як були зроблені.
Антитеза 3: На рахунок національних та культурних інтересів, я вважаю було б добре, щоб "Україна зазнала такого ж" як країни ЄС у сфері культурного розвитку. Зараз нема коли, але іншого разу зроблю ссилки на соціальні дослідження в Україні та середньостатистичній країні ЄС (якщо буде бажання сам подивись і порівняй). Скільки не переглядав чомусь завжди там (в середньостатистичній країні ЄС) рівень культури та національної свідомості вищий ніж у нас (в Україні). Ще одна примітка: ЄС дає в першу чергу перспективи економічного розвитку, а інші сфери взаємовідносин лише підтримка економічної інтеграції заради розвитку економіки, культурне "питання" та свідомість потрібно вирішувати самим (звичайно не без допомоги грошей, які заробляться в наслідок інтеграційних процесів).

Quote (Мільярдер)
Але всеж таки не хочу бути а союзі з усіма тими італійськими, румунськими, іспанськими, португальськими циганами.
Хоч ти і написав перед цим фразу
Quote (Мільярдер)
Нє... Ви не подумайте... Я всіх люблю.
та всерівно це змахує на націоналізм -- виділенні одної нації над іншою або іншими як вищої. Це на мою думку досить не правильно, не гуманно, субєктивно.


Ш.В.Д.
 
VITALДата: Субота, 17.11.2007, 01:27 | Повідомлення # 9
Чотовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 48
Репутація: 4
Статус: Offline
думаю якби у нас було стільки циган як в Румунії.. то у нас творилося б щось схоже cranky але фотки смішні hands
 
МільярдерДата: Неділя, 18.11.2007, 14:20 | Повідомлення # 10
Курінний
Група: Користувачі
Повідомлень: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
ШВеДу. Так, я дійсно Націоналіст і горжуся цим.

Ти пропонуєш наводити дані по середньостатичній країні ЄС. Але ж там є дуже багаті (напр. Фінляндія, Англія) і досить бідні країни (напр. Франція). Це всеодно що в Україні наводять дані по середньостатичній зарплаті Українців. Здається, вона становить кілька тисяч гривень. Це при тому, що більшість робітників таких грошей в очі не бачили. Я вже не говорю про мільйони безробітних.

Повністю не згоден з тобою, що гроші впливають на культурний розвиток. Швидше навпаки. Ті європейські країни, які стали багатими, стали такими через свою свідомість. Маленький приклад: більшість мільйонерів, які повністю банкрутіють, зазвичай знов стають багатими через невиликий час. Бідні, які ставали багатими через якусь лотерею чи через спадок, дуже швидко втрачали всі свої гроші, викидаючи їх на дурниці чи ще чомусь, і знову ставали бідними.

От і виходить, що свідомісь визначає матеріальний стан і аж ніяк не навпаки.

Добавлено (18.11.2007, 14:20)
---------------------------------------------
Чому ЄС одна держава? По перше - єдина валюта. Далі - відкриті кордони через Шегенську візу. Дві основні ознаки держави, як такої, знівельовані! Наявність європарламенту, євробанку, як структур, що стоять над інфраструктурою окремих держав. Та й сам факт, що окремі країни змушені добиватися своїх прав у європарламенті, проводячи референдуми дуже багато говорить!...


 
ШВеДДата: Неділя, 18.11.2007, 18:23 | Повідомлення # 11
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Мільярдер, А я патріот і також дуже горжусь цим. Напиши будь-ласка які ти бачиш відмінності між "патріотом" та "націоналістом" -- мене це дійсно дуже цікавить (пиши в "Світогляд", а то ми тут почали трохи не по темі).

Добавлено (18.11.2007, 18:01)
---------------------------------------------
Мільярдер, Давай це назвем не "свідомість", а "світогляд". Так я з тобою погоджуюсь, що без правильного світогляду не буде благополучча народу, але підскажи будь-ласка, як без грошей можна створювати цей світогляд. Не буду багато давати прикладів (якщо треба напишу ще) -- наведу один наочний дуже яскравий приклад: у нашу обласну державну бібліотеку ходжу вже не один рік, і кожного року там один і той же результат: матеріалу находжу половину, а напрягаюсь в десять раз більше ніж потрібно.
Якщо студент кожного разу, коли приходить, свариться з тими бібліотекарами (тому що постійно не ввічливо ставляться), у яких низька зарпалата та жахливі умови праці, повинен сидіти в напівхолодному приміщені, в потьомках (через економію світла над всіма робочими столами настольні лампи), мало може знайти потрібної інфо через погану картотеку та малий книжковий фонд, у нього є бажання ще туди приходити? А може цей студент, якщо не отримає відповідних навичок, стати спеціалістом і когось чомусь навчити чи працювати по спеціальності. Звичайно ні. А щоб змінити ситуацію необхідно мати досить банальні речі -- ГРОШІ!!!

Я не кажу, щоб нам ці гроші хтось дав (та і ніхто не дасть просто так), я кажу, що гроші потрібно заробити. І в ЄС нам ці гроші не дадуть, нам дадуть шанс їх заробити, допоможуть їх заробити (вклавши капітал в нашу країну).

Добавлено (18.11.2007, 18:23)
---------------------------------------------
Чому я не вважаю ЄС однією державою? Ти назвав досить важливі аргументи, які дійсно нівелюють певні можливості держави. Але в той же час я вважаю, що це не є основним. Основною функцією держави є створювати можливості для життя нації, покращення цих можливостей, розвиток її свідомості, збереження культурної спадщини. В ЄС все це виконують на відміну від України. У нашій країні держава не може навіть створити єдиної нації, куди там говорити про якийсь там розвиток. Яка нам дійсно велика користь, що ми не в ЄС. Що у нас свій парламент, в якому ніяк не можуть нарадитись, чи наша валюта настільки є стабільною, що вона нам може дати в світі якісь козирі і т. д.
На рахунок референдуму: вони його проводили для прийняття Євроконституції. Інші єврозакони приймаються голосуванням представниками від усіх країн учасниць. Цих представників призначають органи влади в кожній з країн. Органи влади обираються населенням кожної з країн. Отак населення кожної країни прямо може вплинути на дії ЄС.


Ш.В.Д.
 
МільярдерДата: Неділя, 18.11.2007, 19:34 | Повідомлення # 12
Курінний
Група: Користувачі
Повідомлень: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
ШВеДу. В Чернівцях є дуже потужна організація "Патріот України", але по своїй ідеології і діях, вони швидше Націоналісти, ніж патріоти. А неув'язочку пояснюють тим, що слово "патріот" було знівельоване укр. політиками і різниці практично немає. Загальна думка: патріотизм - це любов до своєї Землі, до Батьківщини, а Націоналізм - це готовність її захищати, брати до рук зброю. Або ще так кажуть: "Патріот - це недороблений Націоналіст". Без образ, то тільки цитата. happy Не бачу сенсу створювати окрему тему, ОСЬ ТУТ все вже обговорено.

Щодо європарламенту, то ти сам підтвердив мої слова про відсутність незалежності окремих держав у євросоюзі. Адже там сидять тільки представники цих держав, а якщо більшість проголосує інакше, ніж окрема країна, то їй нічого не залишиться, як прийняти це.

Тепер по гроші, які ми надіємось отримати від ЄС і про бібліотеку. Скажи, будь ласка, а що таке гроші? Я ще раз повторюю, не гроші визначають світогляд, а світогляд визначає матеріальний стан. Якщо в тебе проблема сидіти в холодній бібліотеці, то поблема зовсім не в ній, і не в людях, які там працюють, а в тобі самому. У людей було море можливостей заробити після перебудови і зараз є. Але, вони самі себе сприймали бідними, тому нічого не робили. Невже ти думаєш, що в ЄС нам дадуть заробити? Смішно! Ніхто ніколи нічого не дає, просто так. Ні "вудочку" (за Бгодським), ні кормушку. Тільки ми самі можемо дати собі це право.

Добавлено (18.11.2007, 19:34)
---------------------------------------------

Quote (ШВеД)
Так я з тобою погоджуюсь, що без правильного світогляду не буде благополучча народу, але підскажи будь-ласка, як без грошей можна створювати цей світогляд.

Світогляд не можна створити через гроші. Бо це те, як людина сама себе сприймає. Чи дозволяє вона собі (внутрішньо) жити краще? Ото і є світогляд чи свідомість чи просто відношення до самого себе. І ти не купиш його ні за які гроші, вони тут ні при чому. Як створювати? Через популяризацію історії, Української Нації. Хоча, це питання досить індивідуальне. Воно стосується конкретної людини.


 
VerKAДата: Понеділок, 19.11.2007, 01:34 | Повідомлення # 13
Сотенний
Група: Користувачі
Повідомлень: 69
Репутація: 1
Статус: Offline
Конечно, что я против ЕС, за что и проголосовала. В этом я полностью солидарна с Миллиардером. Но только в этом! А в остальном он неправ. Набрался он бандитских бандеровских идей, что не удивительно наверное для Западной Украины, и тычет куда-попадя.
А в ЕС действительно нельзя. Зачем нам быть там второсортными? Есть намного лучший вариант - Союз славянских народов Украины, России и Белоруссии. Конечно, что и Казахстан еще можна взять, поскольку там славян больше, чем казахов. Среди братских народов мы будем равными.


vera
 
ШВеДДата: Понеділок, 19.11.2007, 10:27 | Повідомлення # 14
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Мільярдер, Звичайно без образ -- це просто дискусія. Ти вважаєш, що патріот не буде захищати свою землю, свій народ? Люблю нашу землю, наш край не як свою хату, не як сіножатку, а як місце, де я народився, де моя коріння (яке я знаю ще від прапрабабусі), де живуть мої друзі, знайомі, рідні. Чи я при можливості не хочу якось допомогти у розвитку своєї держави? Та якби я не був патріотом думаєш я б так багато дискутував з тобою на цю тему? Та я НІКОЛИ, НІКОЛИ не збираюсь допомагати Українському народу через "опускання" інших. Ти так багато говориш про світогляд, а ти скажи чи можливо стати вищими за допомогою "опускання" інших.

Добавлено (19.11.2007, 10:04)
---------------------------------------------

Quote (Мільярдер)
Щодо європарламенту, то ти сам підтвердив мої слова про відсутність незалежності окремих держав у євросоюзі. Адже там сидять тільки представники цих держав, а якщо більшість проголосує інакше, ніж окрема країна, то їй нічого не залишиться, як прийняти це.

Я не казав про відсутність незалежності, а про відсутність деяких можливостей для держави. Прошу тебе не перекручувати мої слова, тому що відсутність незалежності я навіть не говорив. Ці країни, на мою думку -- НЕЗАЛЕЖНІ в своїй основній функції -- у забезпеченні існування і розвитку своєї нації. Чи ти і я не цього бажаєм -- розвитку своєї нації, реальну допомогу населенню?

Добавлено (19.11.2007, 10:15)
---------------------------------------------
VerKA,

Quote (ШВеД)
Чому проголосував за вступ? Не хочу заглиблюватись в деталі. Я вважаю що в України є лише два найбільш можливих варіанти (звичайно їх можна знайти більше та ці є найбільш вірогіднішими): вступити в ЄС та стати на шлях відносно рівноцінних економічних відносин ("відносно" означає те, що нас не всі там приймуть дружньо); залишатися з нашою "старшою сестрою" і бути постійно обмеженими в певних правах та свободах.

Приємно себе самого цитувати!!! biggrin
Quote (VerKA)
Среди братских народов мы будем равными.
Вираз "братній народ" придумала Росія, коли нас тримала на короткому поводку. Їй цей термін часто був конче необхідний, щоб наново захопити звільнені території України, для боротьби з оунівцям та упівцями. Але ще один вираз "старший брат" або "старша сестра" (які також придумала Росія). Як ти думаєш, коли ми приєднаємось до Росії ми знов станемо "молодшими", тобто другими. Я вважаю, що станемо людьми другого сорту -- "хохлами". VerKA, Вибач хохлом бути не хочу і до Росії також не хочу.

Добавлено (19.11.2007, 10:27)
---------------------------------------------

Quote (VerKA)
Набрался он бандитских бандеровских идей, что не удивительно наверное для Западной Украины, и тычет куда-попадя.

Може Міліардер і говорить багато що з опалу та "тычеш куда-попадя" також багато. Чому бендерівці бандити? Напевне тому, що це люди які жили на Західній Україні і захотіли звільнити свої землі, зробити Україну незалежною, а це не входило в плани радянської влади і вони почали дискредитувати цих людей, які воювали на своїй землі, щоб свої ж люди перестали їм вірити, почали їх боятися. Для цього було створено багато диверсантних загонів, які під виглядом упівців навмисно грабували і нищили. Та скажи будь-ласка, якщо людина завтра піде захищати свою хату, своє село, свою державу, а через місяць буде нищити ці самі житла, убивати своїх рідних і близьких. Це ж просто безглуздо!!!!! angry >( angry >( angry


Ш.В.Д.

Повідомлення відредагував ШВеД - Понеділок, 19.11.2007, 10:35
 
VerKAДата: Понеділок, 19.11.2007, 13:25 | Повідомлення # 15
Сотенний
Група: Користувачі
Повідомлень: 69
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (ШВеД)
Вираз "братній народ" придумала Росія, коли нас тримала на короткому поводку

К сожалению, поздно зашла на форум и некода серьезно дискутировать. Спешу. Но фраза о России надуманная. Мы с россиянами в первую очередь славяне, а потом русские, украинцы и белорусы. И ни на каком поводке никто нас не держал. Мы сами добровольно были вместе.
А комплекс российского "врага" искусственен. От него пора избавляться!!! Учитесь ребята.


vera
 
Форум » Загальний розділ » Україна-ЄС » Як би Ви проголосували?
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright Kozmenko © 2024
Сайт управляється системою uCoz