kozmenko.at.ua
Субота, 20.04.2024, 07:16
Радий вітати Вас Гість | RSS
 
Головна Саміт у Бухаресті - ФорумРеєстраціяВхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Україна-НАТО » Саміт у Бухаресті (Яка ситуація з НАТО в України та Грузії)
Саміт у Бухаресті
ШВеДДата: Субота, 05.04.2008, 00:09 | Повідомлення # 1
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Мало поки що чув про цей саміт та основне дізнався те, що Україні дали точні перспективи, а Грузії мяко відмовили. Як ви вважаєте чи це так, а якщо так чому саме так?

Ш.В.Д.
 
kozmenkoДата: Понеділок, 20.10.2008, 02:06 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 49
Репутація: 1
Статус: Offline
І де ви поділися, форумчани?!!
 
RGДата: Четвер, 23.07.2009, 14:30 | Повідомлення # 3
Ройовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 1
Статус: Offline
зараз 14:08, 23 липня 2009 року "точні перспективи" вже не так точно звучать. Та й Грузія все ж таки "відчуває" Росію. Що ж до України, то з усього привабливого, що в ній залишається (я про те, що все інше помалу зникає ) точним є географічне положення, яке теж втрачає свою вагу, і не тільки для України(тавт). Бухарестський з"їзд був найбільш представницьким в історії НАТО. Нас просто "зачепило" по дорозі до Росії.
Тепер. Україна майже єдина колишня радянська республіка, яка не втягувалась у воєнний конфлікт з Росією. Ти переживаєш, вибач, пишеш про перспективи. Україна вже давно була б у НАТО. Ти знаєш скільки з території України у приватній власності США? Україна завжди тільки захищала свої землі, вірніше українці, України ще поки-що нема (і це не образа ні кому, і так само і мені), зараз є тільки хижацькі інтереси отих колуарів. Я сподіваюсь ти простежуєш зв"язок між, на перший погляд, не зв"язними реченнями.
Але, як завжди, це тільки моя думка.

Відповідь: Це не так.

 
ШВеДДата: Середа, 19.08.2009, 22:09 | Повідомлення # 4
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Дякую за думку:) Давно я не чув хорошої думки:) Якщо чесно, я взагалі давно не чув ніяких думок по будь-яких політичних, соціальних чи економічних проблемах:))) Та це все не по справі.
Твоє твердження мене зацікавило тим, що питанню змінити направлення. Тобто не чи візьмуть Україну в НАТО чи ні, бо велика політика, до якої нам не дотягнутись і не розібратись в ній:))) Там все як завжди приховано і засекречено від нас -- звичайних людей. Треба визначити, чи буде зараз Україна рухатись в НАТО активно і продумано.
Зараз ця проблема виплила на зовні новою хвилею у вигляді нового конфлікту Київ-Москва. Цей конфлікт показав на скільки ми самі проти великого сусіда. Країнам-членам НАТО -- НАТО вже б давно допомогло. Та такого конфлікту ніколи не могло б виникти через те, що Росія не наважилась би на нього.
На рахунок, приватної власності США в Україні не знаю, але думаю, що ця власність не є вирішальною в діяльності країни. Щодо інтересів колуарів, то це дійсно наяву. Та чи не в їхніх інтересах захистити свій бізнес і свої володіння від різних утисків зі сторони Росії?


Ш.В.Д.
 
Форум » Загальний розділ » Україна-НАТО » Саміт у Бухаресті (Яка ситуація з НАТО в України та Грузії)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Kozmenko © 2024
Сайт управляється системою uCoz