kozmenko.at.ua
Четвер, 28.03.2024, 22:05
Радий вітати Вас Гість | RSS
 
Головна Яка перспектива? - ФорумРеєстраціяВхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Міжнародна економіка » Яка перспектива?
Яка перспектива?
Darth_Talon-LikaДата: Понеділок, 11.02.2008, 22:29 | Повідомлення # 1
Ройовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Вступаючи в цей навчальний заклад я для себе вибрала. можна так сказати, досить "всеохоплюючу" спеціальність "Між Е-ку". Так вона звичайно дасть трішки більше чим на спеціальностях "Бух. облік чи Фінанси". Але все ж..
Ось у мене до вас питання....закінчивши навчальний заклад і здобувши спеціальність міжнародний економіст куди піти працювати і на які посади? (не включати те що можна піти працювати в банк на касу, продавцем в супермаркет тощо)
Мене цікавить ваша думка на рахунок дійсно перспективної роботи, яка відповідає нашій спеціальності! smile

Чекаю відповідей! bye


Не суди и судим не будешь!
 
МільярдерДата: Середа, 13.02.2008, 21:00 | Повідомлення # 2
Курінний
Група: Користувачі
Повідомлень: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
Я вчуся на фізфаці, але думаю, Ви можете піти працювати в будь яке посольство України в будь якій країні світу. Далі, Вам відкриті двері у будь які фінансові установи: банки, міністерства фінансів, економіки, можете бути економістом в будь якій приватній фірмі чи в державній установі. А що може бути краще за посаду економіста? Економіст абсолютно нічого не робить, похожає собі та ще й покрикує на інших, щоб ефективніше працювали. Мало того, він все про всіх знає - хто, де, коли і що вкрав, тому може спокійно запізнюватись на роботу чи взагалі не приходити - ніхто нічого не скаже smile . І сам він має багато можливостей вкрасти, адже складає економічні плани і на свою користь. А хіба не до цього прагне кожен пересічний українець - щоб побільше вкрасти? Це потаємне бажання кожного smile .

 
ШВеДДата: П’ятниця, 15.02.2008, 15:41 | Повідомлення # 3
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Quote (Мільярдер)
Я вчуся на фізфаці, але думаю, Ви можете піти працювати в будь яке посольство України в будь якій країні світу. Далі, Вам відкриті двері у будь які фінансові установи: банки, міністерства фінансів, економіки, можете бути економістом в будь якій приватній фірмі чи в державній установі. А що може бути краще за посаду економіста? Економіст абсолютно нічого не робить, похожає собі та ще й покрикує на інших, щоб ефективніше працювали. Мало того, він все про всіх знає - хто, де, коли і що вкрав, тому може спокійно запізнюватись на роботу чи взагалі не приходити - ніхто нічого не скаже . І сам він має багато можливостей вкрасти, адже складає економічні плани і на свою користь. А хіба не до цього прагне кожен пересічний українець - щоб побільше вкрасти? Це потаємне бажання кожного .

Ти чітко охарактеризував українського капіталіста dollar рабовласника devil олігарха deal і це все закладено в наших студентах-економістах!!! biggrin biggrin biggrin
Після твоїх слів мені аж страшно вчитись на економ. фаці bag , іду вчитись філолога book чи ботаніка flower !!!
Там я надіюсь не все так жахливо, як на економічному!!!!!!!!!!!!!

Добавлено (15.02.2008, 15:41)
---------------------------------------------
Darth_Talon-Lika, Ти сама відповіла на своє запитання

Quote (Darth_Talon-Lika)
Так вона звичайно дасть трішки більше чим на спеціальностях "Бух. облік чи Фінанси".

На мій погляд, кваліфікований міжнародний економіст може бути ким завгодно починаючи від бухгалтера (не в образу бухгалтерам просто я не вважаю, що необхідно відділяти бух. облік як окрему спеціальність - вона повинна бути додатковими знаннями для кожного економіста. Закордоном взагалі вищої освіти з такої спеціальності нема, а є курси після закінчення школи на 6-12 місяців після чого цих бухгалтерів направляють на роботу) малого підприємства і закінчуюючи генеральним директором якоїсь ТНК.

Так що моя тобі відповідь: можеш вибрати будь-яку професію тільки для деяких з них потрібно буде трохи довчатись.


Ш.В.Д.
 
MercifulДата: Вівторок, 19.02.2008, 21:15 | Повідомлення # 4
Чотовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 59
Репутація: 1
Статус: Offline
Не має значення чи ти міжнародник, чи бухгалтер. Якщо сама людина захоче, то зуміє себе "зліпити"! Все одно, що мати печку і балетки. проте не вміти на них стояти та танцювати.

Be happy, enjoy your life & you"ll see all bright colors of the world
 
Darth_Talon-LikaДата: П’ятниця, 16.01.2009, 15:47 | Повідомлення # 5
Ройовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Мільярдер,
Quote (Мільярдер)
А що може бути краще за посаду економіста? Економіст абсолютно нічого не робить, похожає собі та ще й покрикує на інших, щоб ефективніше працювали. Мало того, він все про всіх знає - хто, де, коли і що вкрав, тому може спокійно запізнюватись на роботу чи взагалі не приходити - ніхто нічого не скаже smile . І сам він має багато можливостей вкрасти, адже складає економічні плани і на свою користь. А хіба не до цього прагне кожен пересічний українець - щоб побільше вкрасти? Це потаємне бажання кожного smile .

На це я тобі так відповім...якщо економіст бачить майже всю діяльність підприємства, то це не дає йому права запізнюватись на роботу і ходити волати на підлеглих чи на людей з нижчим рангом. І крім того економісти можуть виконувати роботу бухгалтерів, і на того економіста зависне вся звітність на плечах і повір у нього не буде час на запізнення, а він буде працювати на багато більше за простих робочих і тому подібне. tongue


Не суди и судим не будешь!
 
Форум » Загальний розділ » Міжнародна економіка » Яка перспектива?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Kozmenko © 2024
Сайт управляється системою uCoz