kozmenko.at.ua
Субота, 20.04.2024, 12:07
Радий вітати Вас Гість | RSS
 
Головна СНІД - дешева фальшивка - ФорумРеєстраціяВхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Світогляд » СНІД - дешева фальшивка (Про те, що такої хвороби як СНІД не існує.)
СНІД - дешева фальшивка
МільярдерДата: П’ятниця, 06.06.2008, 23:33 | Повідомлення # 1
Курінний
Група: Користувачі
Повідомлень: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
Оце прочитав цікаву статтю: СНІД - дешева фальшивка Скопіюю її сюди, бо, може, комусь не вистачає наснаги клацнути по посиланню :D...

З часів "відкриття" СНІДу уряд США витратив на нього 50 мільярдів доларів. Два мільярди доларів щорічно отримує Центр з профілактики і контролю захворювань (CDC), в офісах якого і народився цей міф - СНІД.

У 1981 році американський лікар Готтліб запровадив термін «синдром набутого імунодефіциту», скорочено СНІД (англійською – AIDS). Готтліб ввів цей термін, спостерігаючи за п’ятьма пацієнтами-гомосексуалістами. Всі п’ятеро були наркоманами і активно використовували опійні препарати.

Всі п’ятеро були хворі на пневмонію з чітко вираженим ураженням імунної системи. Готтліб та інші лікарі ввели термін «СНІД» як симптом. Наприклад, казали, що захворювання туберкульозом у хворого супроводжується СНІДом, тобто ураженим імунної системи. Це еквівалентно вислову «грип супроводжується підвищеною температурою». Але ж немає епідемії підвищеної температури ?

Так було доти, доки дослідження Готтліба не лягли на стіл до керівництва того самого Центру з контролю і профілактики захворювань. Центр якраз в той час грубо проколовся з так званим «свинячим грипом». Це окрема історії, але її варто згадати. В 1976 році дирекція Центру зробила заяву, нібито з’явився новий вірус – «свинячий грип», який незабаром почне косити американців направо й наліво. Під це вибиваються кошти на виробництво вакцини і починається тотальна вакцинація. 50 мільйонам американців встигають зробити щеплення, як раптом виявляється, що ніякого вірусу не існує, а вакцина має потужні побічні ефекти, від яких тисячі осіб отримують серйозні нервові розлади та параліч. Близько 100 мільйонів доларів держава виплатила за судовими позовами.

Проколовшись зі «свинячим грипом», Центр обома руками вхопився за СНІД. Швиденько відшукали вірус, який «ймовірно» викликає СНІД, і назвали його «вірусом набутого імунодефіциту людини» (ВІЛ). Створили нову технологію ВІЛ-тестування. І пішло-поїхало «виробництво» хворих на СНІД. З фінансуванням у 2 мільярди доларів на рік.

У багатьох чесних науковців подібне шарлатанство викликало обурення. Вони доказували, що ніякого вірусу немає, що тест лише фіксує наявність антитіл в організмі. Тестування дає позитивний результат (виявляє «вірус») при туберкульозі, пневмонії, ревматизмі, розсіяному склерозі і ще двох десятках захворювань, а також після щеплень та переливань крові. Тобто втручання у роботу організму. На це втручання організм відповідає виробленням антитіл, які і виявляє ВІЛ-тест. Задумайтесь над наступним: близько мільйона осіб, у яких виявили ВІЛ 15 років тому, досі не захворіли на СНІД, і навпаки, півтора мільйонам хворих лікарі за симптомами збирались за симптомами діагнозу вати СНІД, але от тест не виявив ВІЛ.

Ігнорувалося і зберігалося в таємниці від суспільства й те, що ніколи не існувало і досі не існує жодного достовірного тесту на ВІЛ. При багатьох хворобах він буде позитивним, що вже надає підстави встановити хворому діагноз «ВІЛ-інфекція». Однак це немає жодного відношення до вірусу імунодефіциту, оскільки тест ніколи не виявляє вірус, а лише засвідчує наявність антитіл у зразках крові. Ці антитіла виробляє імунна система для захисту від хвороботворних мікроорганізмів – так званих антигенів.

Угорський лікар Антал Макк в одному зі своїх інтерв’ю зазначив: «Більшість діагнозів СНІДу ґрунтуються не на виявленні вірусу, а за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я прираховувати до нього такі клінічні симптоми як втрата ваги, хронічна діарея і постійно підвищена температура». За даними, надрукованими в авторитетному англійському медичному журналі «The Lance», японські лікарі, що працювали в Гані, протестували на ВІЛ 227 африканців, яких до цього визнали хворими на СНІД на основі тих самих трьох симптомів. У більше ніж половини з них ВІЛ не було виявлено.

Стає зрозумілим, звідки в африканських країнах беруться ці мільйони «хворих на СНІД», ці 10 чи 20 відсотків. Пронос, втрата ваги, температура ? – Кроком руш на тестування. Позитивна реакція на ВІЛ ? – Хворий. Наступний.

Всесвітня Організація Охорони Здоров’я міцно присмокталася до цієї годівниці. Н конференції в Токіо її представники скаржились, що фінансування зменшилось з 90 мільйонів доларів до лише 70. Але ж треба бідним країнам допомагати, не вистачає. На що ж ви думаєте, витрачаються ці мільйони ? Звісно. На презервативи.

Отже. Мільйони африканців хворіють, помирають від малярії та різних інших хвороб, пов’язаних з антисанітарією, голодом, кліматом, тобто з тяжкими умовами життя. Але нас прагнуть переконати в тому, що насправді вони хворіють та помирають від якоїсь загадкової нездоланної епідемії, врятуватись від якої можна лише за допомогою презерватива. І отже не треба надсилати продовольство та ліки від хвороб, не потрібно робити щеплення від туберкульозу, не потрібно готувати місцеві кадри медиків і взагалі налагоджувати систему охорони здоров’я. Потрібно лиш мільярдами надсилати гумові контрацептиви у яскравих обгортках.

Цим самим, одним ударом вбиваються два зайці: і зменшується народжуваність, і зростає смертність від туберкульозу та інших «хвороб неблагополуччя». Політика і економіка тут виступають єдиним цілим. Є корисливі інтереси потужних бюрократичних і комерційних структур і є спільні політичні інтереси. Окрім того, у перспективі СНІД – це ефективний інструмент контрою над суспільством. Адже кого завгодно можна підвести під діагноз, а далі – примусове лікування, ізоляція, смерть. Так що «каральна психіатрія» відпочиває порівняно з тими тоталітарними задоволеннями, яких можна очікувати при «боротьбі зі СНІДом».

Але повернемось від політики до економіки. Зрозуміло, що СНІДу та боротьбі з ним завдячують виробники презервативів. Але є й інші, хто збудував на цьому свій бізнес. Наприклад, фармацевтична компанія Burroughs Wellcome, що виробляє ліки від СНІДу - АZТ, відомі також як «Ретровір».

Це надцікавий лікарський засіб. ВІЛ був відкритий у 1984році, а вже у 1986-му році компанія робить заяву, що ліки винайдені, і у 1987-му вони надходять у продаж. Насправді, все набагато цікавіше та простіше: AZT був розроблений ще у 70-ч роках для боротьби з раком. Але з’ясувалось, що сильно токсичний AZT вбиває швидше ніж рак, і в продаж він так і не надійшов. І ось тепер вирішили з’ясувати, хто вбиває швидше – АZТ чи СНІД, а з тим і відбити кошти, вкладені у його розробку.

Центральна лікарня Масачусетса отримує 140 тисяч доларів за інформацію про 19 пацієнтів, яких нібито врятував новий засіб. І кожен з медиків, що підтвердили дієвість АZТ, отримує дотації від компанії, вкрай зацікавленої у реалізації засобу.

Професор молекулярної та клітинної біології Каліфорнійського університету Пітер Дюсберг стверджує, що близько 50 тисяч осіб померли від прийому АZТ. Цей суперзасіб «валить» всі клітини без розбору, в першу чергу – шлункового тракту та кісткового мозку. Дослідницький центр Конкорд опублікував дані, з яких випливало, що ті, хто приймають АZТ, живуть не довше за тих, хто його не приймає. Незабаром після публікації головного статистика центру, що готував цей матеріал, збила вантажівка.

Ще одна велика соціальна група, якій вкрай потрібен СНІД, - гомосексуалісти. Звісно що не рядові пєдікі, а різні бюрократи від гомосексуалізму, що заробляють на «жахливому AIDS». Під час конференції з питань СНІДу в Берліні група гомосексуалістів побила дослідницю Джейн Шантон, яка зняла фільм, що доводив відсутність СНІДу в Африці. Готель та поїзд хуліганам оплатила Burroughs Wellcome.

Ще одною зацікавленою категорією виступають наркоділки. Якщо імунітет руйнується через вірус, отже вся проблема у шприцах як в засобі передачі вірусу. Така думка не набридливо нав’язується. Вколюй себе чистими шприцами – і уникнеш СНІДу. Не потрібно бути науковцем, щоб зрозуміти, що це – дурниця. Героїн без усякого «СНІДу» валить по імунній системі, вколюйся ти хоч надстерильним шприцом. В той час, як наводяться факти, що у наркоманів, які вважались хворими на СНІД, у випадку припинення прийому наркотиків здоров’я з роками покращується і від «невиліковної хвороби» вони не вмирають.

Боротьба зі СНІДом – це приклад типової грандіозної афери, який процвітає в сучасному світі. Величезну роль в цьому, як і в будь-якій іншій масштабній брехні, відіграють ЗМІ. Точка зору чесних науковців висвітлюється у дрібно тиражних наукових збірках, в локальних газетах чи радіопередачах. Тоді як щедрооплачувана брехлива «офіційна» пропаганда ведеться в планетарних масштабах.

І нарешті, у цього гігантського кругообігу брехні є ще один союзник – дурні, жадібні та боягузливі люди. Автор книги про СНІД, доктор Джон Лоренс пише: «Багато вченців знають правду про СНІД. Але існує величезна матеріальна зацікавленість, укладаються мільярдні угоди, розвивається бізнес, пов’язаний зі СНІДом. Тому вченці й мовчать, отримуючи для себе прибуток і сприяючи процвітанню цього бізнесу». Такий цей дурний світ. Істина на потрібна навіть вченцям. Такого глобального мракобісся, побудованого на комерційній основі, не знало навіть «темне середньовіччя».

Через кілька років після «відкриття» СНІДу, його першовідкривач Роберт Галло був змушений визнати, що відкриття не було. За що й був оголошений винним у наукових проступках комісією чесних дослідників Національного інституту здоров’я США. Сталося це 1992 року. Галло зізнався, що в нього немає доказів не лише того, що ВІЛ викликає СНІД, але й того, що ВІЛ взагалі є вірусом.

тепер задумайтесь над тим, яке зараз населення України ? 46 мільйонів. Раніше воно було 52 мільйони. Такими темпами ми не доживемо і до наступного століття. Можливо скорочення, а точніше, вимирання українців відбувається не внаслідок міфічного СНІДу та інших вигаданих факторів, а у зв’язку з залякуванням населення казками про жахливі хвороби ?

Що думаєте?


 
VITALДата: П’ятниця, 13.06.2008, 00:24 | Повідомлення # 2
Чотовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 48
Репутація: 4
Статус: Offline
стаття дійсно цікава, досить логічно все написано... мені сподобалося. залишається лиш два питання: кому вірити і де правда???

Добавлено (12.06.2008, 23:39)
---------------------------------------------
нам би медиків сюди на форум...

Добавлено (12.06.2008, 23:41)
---------------------------------------------
якщо доведуть, що вірусу не існує... то планету чекає демографічний вибух. можливо це вдалий інструмент керувати демограф. ситуацією у світі

Добавлено (13.06.2008, 00:24)
---------------------------------------------
по цій же темі: клац

Повідомлення відредагував VITAL - П’ятниця, 13.06.2008, 00:27
 
SpeSHkaДата: Четвер, 11.09.2008, 01:17 | Повідомлення # 3
Ройовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
[b][i]Немного припозднилась я с ответом, но все же. Совсем недавно, эта же тема обсуждалась и среди моих знакомых, после того, как я случайно наткнулась на похожую статью в интернете (статья приводится ниже). Честно говоря, раньше о СПИДе знала лишь то, чем активно пытались забить голову учителя в школе. Думаю, нету смысла уточнять, что все знания и истины, преподносимые в этом храме науки, унифицированы, категоричны и стереотипны. В общем, потчевали застаревшей информацией, которая не терпела никаких сомнений и дискуссий. Прочитав статью и покопавшись еще немного в некоторых материалах, сделала для себя несколько выводов.
Моя вера в эту болезнь как таковую, сильно пошатнулась. Частично согласна с автором статьи: дальнейшее развитие теории СПИДа всего лишь один из методов выкачивания из государств немалых денег под предлогом исследований и тому подобной методичной чуши. Да и почему, собственно, только выкачиваний? Сколько фармацевтических компаний обогатились за счет выпуска препаратов по борьбе с "Чумой 21 века". А с другой стороны, могу предположить что со временем она трансформировалась в еще один инструмент социальной борьбы с гомосексуализмом, беспорядочной половой жизнью и наркоманией: коли попытки взывать к морали тщетны, будем запугивать и клеймить.
Это мое мнение, если вкратце. Спасибо за внимание.
P.S. Приводимая статья немного устарела и в некоторых вопросах, в частности в диагностике СПИДа, медицина шагнула вперед. Но опять же, все еще пока на очень зыбкой почве.

В Америке опубликована книга профессора молекулярной и клеточной биологии Калифорнийского университета Питера Дюсберга – одного из главных представителей научного инакомыслия в области гипотезы ВИЧ/СПИДа – под характерным названием: "Инфекционный СПИД: мы были введены в заблуждение?"

В предисловии ко второй книге П. Дюсберга "Выдуманный вирус СПИДа" лауреат Нобелевской премии, присужденной за открытие химической реакции, которая стала затем использоваться без ведома и согласия автора в диагностике ВИЧ-инфекции (т.н. полимеразная цепная реакция – PCR) профессор К. Муллис (США), пишет: "Я был убежден в существовании вирусного происхождения СПИДа, но Питер Дюсберг утверждает, что это ошибка. Теперь я тоже вижу, что гипотеза ВИЧ/СПИДа – не просто научная недоработка: это адская ошибка. Я говорю это как предупреждение".

В этой книге П. Дюсберг, в частности, утверждает: "Борьба со СПИДом закончилась поражением. Начиная с 1981 года, более 500 000 американцам и свыше 150 000 европейцев поставили диагноз "ВИЧ/СПИД". Налогоплательщики США заплатили более 45-и миллиардов долларов, однако, за это время не было открыто никакой вакцины, никакого средства излечения и не разработано никакой эффективной профилактики. Ни один пациент со СПИДом не был вылечен. "Профессор Дюсберг считает, что СПИД противоречит всем законам инфекционной болезни. К примеру, обследованные жены 15000 "ВИЧ-положительных" американцев, почему-то не заразились вирусом, продолжая жить половой жизнью со своими мужьями.

Инфекционные болезни (например, грипп, туберкулез и др.) распространяются среди всего населения, независимо от пола и возраста людей. Между тем свыше 90% "ВИЧ-инфицированных" составляют мужчины – наркоманы и гомосексуалисты в возрасте 20 – 40 лет.

Согласно не опровергнутым до настоящего времени выводам доктора Коха – ученого, который в ХІХ веке выделил туберкулезную палочку, – чтобы признать какой-либо микроорганизм (микроб, вирус и др.) возбудителем конкретного заболевания, он должен быть обязательно выделен из организма, и после инфицирования им другого организма в нем должно развиться точно такое же заболевание.

Оппоненты доктрины СПИДа утверждают, что у людей, которым поставлен диагноз "ВИЧ-инфекция", этот вирус при лабораторной диагностике никогда не выделяется. П. Дюсберг пришел к заключению, что тот вирус, который считается "убийцей иммунной системы", не приводит к СПИДу и является безопасным для человека (так называемый вирус-спутник). Смерть от СПИДа через много лет – нечто из области ненаучной фантастики: этот вирус имеет свойство столь стремительно размножаться, что уже через две недели появляется в каждой клетке организма, однако без каких-либо пагубных для него последствий.

После многолетних исследований П. Дюсберг заявил, что если бы ему сказали, что он ВИЧ-инфицирован, то "не переживал бы по этому поводу ни секунды". Как считают оппоненты теории вирусного происхождения СПИДа, игнорировалось и сохранялось в тайне от общества то, что никогда не существовало и до сих пор нет ни одного достоверного теста на ВИЧ. При многих болезнях он является положительным, что уже дает основания поставить больному диагноз "ВИЧ-инфекция". Однако это не имеет никакого отношения к вирусу иммунодефицита, так как тест никогда не выявляет вирус, а удостоверяет только наличие антител в образцах крови. Эти антитела вырабатывает иммунная система для защиты от болезнетворных микроорганизмов – т. н. антигенов.

Положительная реакция, трактуемая как ВИЧ-инфекция, может быть, и у больных, чьи иммунные системы были ранее активизированы и вырабатывали антитела при самых разных заболеваниях – туберкулезе, пневмонии, ревматизме, рассеянном склерозе, состоянии после прививок, перенесенного гриппа и т. д. Это относится и к людям, которым часто переливали кровь – один из самых сильных антигенов, на который вырабатываются антитела.

Теперь это называется "СПИД"

В настоящее время диагноз "ВИЧ" может быть поставлен также при выявлении около 30 болезней, которые давно и хорошо изучены. Полный список этих заболеваний, которые именуются "СПИД-ассоциированными", можно найти, например, в книге директора Российского федерального центра по профилактике и борьбе со СПИДом академика РАМН В.В. Покровского "Эпидемиология и профилактика ВИЧ-инфекции и СПИД" (М., "Медицина", 1996г.)

В этом перечне фигурируют, в частности, пневмония, туберкулез, кандидоз (грибковая инфекция), саркома Капоши (онкологическое заболевание, описанное еще в ХIХ веке венгерским патологоанатомом Капоши – А.Д.), слабоумие, герпес и др. Профессор Дюсберг в книге "Выдуманный вирус СПИДа" пишет, что гипотеза ВИЧ/СПИД и родила этот "изумительный список 30 ранее известных болезней, которые теперь могут быть диагностированы как СПИД".

Ученый считает, что "на самом деле СПИД является новой эпидемией старых болезней". Даже в наших районных поликлиниках врач теперь имеет право отправить пациента на ВИЧ-обследование, если усмотрит симптомы хотя бы одной из 30 болезней, попавших в "черный список". А как уже отмечалось, многие из этих заболеваний запускают механизм активизации иммунитета и выработки антител, что может привести к положительной реакции теста на ВИЧ и дать основание поставить роковой диагноз.

"Смерть на законном основании"

СПИД считается финальной стадией ВИЧ-инфекции и неизлечимым по определению. В отличие даже от рака. В России неизбежность прискорбного финала возведена в ранг закона "О предупреждении распространения в Российской Федерации заболевания, вызываемого вирусом иммунодефицита человека" (от 30 марта 1995 года, 38-ФЗ): "Заболевание остается неизлечимым и приводит к неотвратимо смертельному исходу... " (курсив автора). Перефразируя Высоцкого, "если СПИД, – то сразу гроб". А что для нас тут нового? Все и так знают, что такой диагноз служит одновременно приговором – стать изгоем общества и готовиться к собственным похоронам.

Еще в 1988 году профессор Люк Монтанье ( L. Montagnier, Институт Пастера, Франция) сделал следующее заявление: "Психологические факторы являются чрезвычайно важными для поддержания иммунной системы. Если вы игнорируете психологическую поддержку, сообщая больному, что он обречен на смерть, то эти слова уже являются приговором. Неправда, что ВИЧ на 100% является смертельным! Почему же мы не говорим об этом человеку после диагноза?"

Одним из наиболее последовательных критиков гипотезы СПИДа является венгерский ученый доктор Антал Макк (Antal Makk). Он работал во многих странах Европы, Африки, сейчас руководит клиникой в г. Дубаи (Объединенные Арабские Эмираты). Выступая на одной из конференций по СПИДу, он подчеркнул, что "постоянное акцентирование неизлечимости СПИДа служит исключительно только целям бизнеса и получению денег на исследования и под другими предлогами. На эти деньги, в частности, разрабатываются и приобретаются токсичные препараты, которые не укрепляют, а разрушают иммунную систему, обрекая человека на смерть от побочных воздействий".

В мировой клинической практике для терапии СПИДа широко применяют высокотоксичные препараты AZT, производимые компанией Wellcome. Как подчеркивают А. Макк и другие противники доктрины СПИДа, эти препараты убивают все клетки организма без разбора. Питер Дюсберг утверждал, что зафиксировано уже более 50 тысяч летальных исходов, вызванных этим высокотоксичным лекарством.

Производство аналогичных препаратов освоено и в России. Так, по сведениям московской производственно-коммерческой Ассоциации АЗТ, она обеспечивает азидотимидином – одним из основных компонентов AZT – Россию, Белоруссию и Украину. Между тем, как подчеркивают противники доктрины СПИДа, разработано немало натуропатических средств, которые успешно восстанавливают иммунную систему, не оказывая побочных воздействий на организм.

Как считают специалисты, на иммунитет действительно влияет множество вредных факторов, которые могут привести к его ослаблению – стрессы, бесконтрольное употребление агрессивно навязываемых рекламой токсичных и якобы безопасных лекарств, неблагоприятная экология, электромагнитное излучение, наркотики, которые сами по себе токсичны для иммунных клеток, и многое другое. У многих людей иммунная система ослаблена, но это вовсе не означает, что у них СПИД. Оппоненты теории СПИДа считают, что не вирус- фантом вызывает иммунодефицит, а снижение иммунитета приводит к началу заболевания.

От чего же умирают наркоманы?

Профессор Дюсберг в книге "Выдуманный вирус СПИДа" подчеркивает, что "гораздо больше, чем от гипотетического ВИЧа, человек рискует от последствий внутривенного введения наркотиков, употребления различных стимуляторов сексуальной и умственной деятельности, а также высокотоксичных лекарств против ВИЧ, принимаемых в целях профилактики мужчинами-гомосексуалистами". В результате "рушится" иммунная система, что приводит ко многим тяжелым заболеваниям – туберкулезу, пневмонии, осложнениям, вызванным вирусными гепатитами, и другим. Как считают оппоненты доктрины, именно по этим причинам, а не от "смертельного" вируса СПИДа, умирают наркоманы и гомосексуалисты.

В то же время в зарубежной прессе приводятся факты, что у наркоманов, которые считались больными СПИДом, в случае прекращения приема наркотиков здоровье с годами приходит в норму и от "неизлечимого заболевания" они не умирают.

Aids – made in USA

В одном из номеров журнала "AIDS" была опубликована статья доктора Брайна Эллисона (Bryan J. Ellison) "Закулисная игра вокруг проблемы вируса иммунодефицита человека". Автор утверждает, что идея "создания" СПИДа принадлежит Центру контроля и профилактики заболеваний США (CDC). Ежегодно Центр получал 2 миллиарда долларов на борьбу с эпидемиями, имел тысячный штат сотрудников и при этом отличался тенденцией интерпретировать при необходимости вспышку любого заболевания как инфекционную эпидемию, получая возможность манипулирования общественным мнением и финансового обеспечения своей деятельности. Доктор Эллисон подчеркивает, что идея вирусного СПИДа стала одним из таких проектов, разработанных и успешно раскрученных Центром и его секретной структурой – Службой эпидсведений (EIS). Как заявил один из сотрудников Центра, "если мы научимся управлять эпидемией СПИДа, то это послужит моделью и для других заболеваний".

Повідомлення відредагував SpeSHka - Четвер, 11.09.2008, 01:18
 
VIPerДата: Четвер, 24.09.2009, 21:35 | Повідомлення # 4
Ройовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
снід - не фальшивка. людська природа така, що якщо ми проблему не вирішуємо то обминаєм... дійно від сніду ще ніхто не помер, бо дане захворювання спрямоване на те що знищує лейкоцити, що існують для захисту організму від всякої інфекції... а без цього елементу життя на цій заразній землі неможливе... і коли снід знищує будь який захист, тоді людина помирає від банального грипу, бо без антитіл ми такіж беззахисні як і котення на трасі.

а щодо до того хто це написав... скоріш всього або трійошник студент в медицинському, або той хто взагалі в цьому не розуміється... стаття емоційна і показана з одного боку, саме так щоб висвітлити певні сторони цієї проблеми і роздувати як зуд... це фальсифікація інформації.... за таке б я саджала...

 
Форум » Загальний розділ » Світогляд » СНІД - дешева фальшивка (Про те, що такої хвороби як СНІД не існує.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Kozmenko © 2024
Сайт управляється системою uCoz