kozmenko.at.ua
П’ятниця, 29.03.2024, 16:24
Радий вітати Вас Гість | RSS
 
Головна Культура спілкування та мислення - ФорумРеєстраціяВхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Світогляд » Культура спілкування та мислення
Культура спілкування та мислення
ШВеДДата: Вівторок, 20.11.2007, 21:31 | Повідомлення # 1
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Я вважаю, що ця тема в нашій державі є досить актуальною. У нас в державі ні політики не можуть договоритись, ні громади, ні конфесії та навіть ми цього не можемо зробити. Я думаю, що це і є головним джерелом нинішніх бід в нашій країні -- відсутність можливості домовитись, створити спільну думку або хоча б просто поспілкуватись. Я виділив декілька "каменів спотикання" і хотів би про поговорити. Будь-ласка висловіть свої думки про такі терміни та тези "впертість у спілкуванні", "предрасудки" (перепрошую не згадав це слово українською, будете знати напишіть будь-ласка), "мислення населення, навіяне політиками", "стереотип мислення", "потрібність обгрунтування особистої думки", "толерантність і лояльність спілкування", "пунктуальність спілкування". Продовжте по можливості цей список.

Ш.В.Д.

Повідомлення відредагував ШВеД - Вівторок, 20.11.2007, 21:47
 
МільярдерДата: Вівторок, 20.11.2007, 23:18 | Повідомлення # 2
Курінний
Група: Користувачі
Повідомлень: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене якесь таке неприємне відчуття, що ця тема створена для мене і про мене...javascript:// Але то напевне від недосипання... Не звертайте уваги... smile
Отже, ШВеД, найкраще з цього приводу висловивися наш президент, який інколи, буває, шось розумне каже. Об'єднання України повинно бути, але здійснюватися воно має сугубо на Національних засадах. Питання мови, незалежності - це ті речі, які мають бути прийняті, як незаперчні, як аксіома.

Щодо себе, можу сказати, що вважаю себе правим. Бо я не схильний до стереотипів і говорю про речі, які є основоположними. Якщо громадянин цієї країни заперечує їх, то я ставлю питання про доцільність існування цієї держави взагалі!

Щодо толерантності, то скажи мені будь ласка - яка може бути толерантність в Націоналіста, коли до нього звертаються мовою окупанта, мовою того, хто знищив більше 20 мільйонів Українців???

Далі, в чому ти бачиш впертість? Мені здається, що найбільш впертим є той, хто називає впертим іншого. Завжди треба починати з себе.

Саме спілкування потрібне для того, щоб приносити задоволення співрозмовникам. Якщо я впевнений в собі, то мені не потрібно комусь щось доводити і бути впертим. Все, що я пишу, пишу з однією надією і вірою в людей і в те, що вони ще не втрачені для країни. Тому, якщо я щось комусь доводжу, то це тільки честь для нього, бо я вірю в нього. Якби я не мав надії на людей, то і говорити з ними не доводилося б.




Повідомлення відредагував Мільярдер - Вівторок, 20.11.2007, 23:21
 
ШВеДДата: Четвер, 22.11.2007, 01:19 | Повідомлення # 3
Курінний
Група: Наші люди
Повідомлень: 100
Репутація: 2
Статус: Offline
Quote (Мільярдер)
У мене якесь таке неприємне відчуття, що ця тема створена для мене і про мене...javascript:// Але то напевне від недосипання... Не звертайте уваги...

То напевне точно від недосипання smile (доречі сам ніяк нормально виспатись не можу з таким темпом життя). От вирвався серед ночі на хвильку, щоб відписати (не знаю чи в найближчому майбутньому зможу сюди заходити: далі все менше і менше часу).
Не буду кривити душею -- наш спільний конфлікт на форумі дійсно підштовхнув мене до створення цієї теми, але це не було основною причиною. Просто я збагнув наскільки погляди Українців з різних регіонів та навіть деколи з одного регіону бувають повністю протилежними, що до творення історії нашої країни, а отже нашого спільного майбутнього. Та і це не є грандіозною проблемою. ВЕЛИКА ПРОБЛЕМА -- невміння за допомогою спілкування знайти певний компроміс цих думок.

Тому у цій темі просто хочу поговорити про вміння горовити, слухати, розуміти один одного. І також хочеться, щоб цей процес спілкування проходив з філософією і психологією (без політики, економіки, і т. д).

І будь-ласка сприймай особисто до себе, якщо б я мав на увазі саме тебе, я б так і написав.


Ш.В.Д.
 
VoanergesДата: Понеділок, 26.11.2007, 13:13 | Повідомлення # 4
Бунчужний
Група: Користувачі
Повідомлень: 14
Репутація: 2
Статус: Offline
я считаю что для нормального обшения..прежде всего нужно научится уважать точку зрения другого..человека..я не говорю что разделять её..просто уважать.. принимать человека таким как он есть.. не требуя ничего от него..давая ему свободно принимать решения..и приходить .. тому или иному мышлению..
тоесть не воровать свободу другого...
не важно во что верит человек..чего он хочет добится от жизни.. важно то как мы к нему относимся...
если мы хотим научится обшатся нам нужно научится понимать других людей..я не говорю что менять свою точку зрения по какомуто конкретному вопросу..
как хотите что б с вами поступали люди так и вы поступайте с ними..... вотс это те принцыпы которые ставлю в своей жизни.. не сказал что всегда поступаю именно так ..но стремлюсь к совершенству..
спасибо что прочитали мой пост. всего вам найлучего!


Гром и молния содрогнись замля..!! 220 !!
 
VerKAДата: П’ятниця, 04.01.2008, 13:30 | Повідомлення # 5
Сотенний
Група: Користувачі
Повідомлень: 69
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Мільярдер)
Щодо толерантності, то скажи мені будь ласка - яка може бути толерантність в Націоналіста, коли до нього звертаються мовою окупанта, мовою того, хто знищив більше 20 мільйонів Українців???


Уже несколько раз встречаю подобные высказывания на сайте. Миллиардер! Неужели Вы и вправду считаете, что россияне специально понаезжали когда-то в Украину и делали тут голод? Неужели Вы не читаете рассекреченные материалы и не видите, что украинские "коллективисты", разговаривая на украинской мове, сами уничтожали своих же земляков выбивая из них крохи? Зачем эта ненаучная подмена понятий?
И Сталин, между прочим, был грузином!!!
Чего Вы тупо уперлись??? Миллиардер, будьте мужественными, не бойтесь больше русского языка! Он не такой страшный, как Вам это кажется. Это Ваша фобия, Ваш страх делает его таким страшным в Ваших же глазах.


vera
 
марьяна2012Дата: Середа, 22.08.2012, 10:42 | Повідомлення # 6
Ройовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
ЗБЕРІТЬ СВОЮ ІСТОРІЮ МИСТЕЦТВА від «Дніпра»
http://www.dnipro-ukr.com.ua/
ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТИЛЮ Постімпресіонізм
Творчість кожного з постімпресіоністів стала основою для розвитку різних стилів у мистец¬тві XX століття. Завітай на сторінки журналу і окунися в загадкову історію wink
 
Форум » Загальний розділ » Світогляд » Культура спілкування та мислення
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Kozmenko © 2024
Сайт управляється системою uCoz